Дома / Вицови / Виц на денот / Такси пациент

Такси пациент

Двајца психијатри прават муабет. Едниот му вели на другиот:
– Колега, имам еден интересен пациент. Секој ден во 15:00 ч. иди кај мене на работа и ми вели дека е такси.
– Навистина интересно. И, како го лекуваш?
– Практично. Го терам да ме качи на грб и да ме однесе дома.

Обиди се со

Тежина

Трпе оди на доктор и докторот го прашува: – Колку килограми си бил најтежок до …