Трчање

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато! Да те прашам нешто?
– Прашај бе сине.
– Зошто секогаш мажите трчаат по жените, a не и обратно?
– А бе сине… како може такво нешто да прашаш. Па кај се видело стапицата да трча по глувчето?!

Обиди се со

Професори

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да …