Дома / Вицови / Личности / Трауматологија

Трауматологија

Трпе лежи на трауматологија и влегува докторот:
– Како се здобивте со повредите на главата?
– Епа си лежев дома во кревет со девојката и одеднаш се појави жена ми.

Обиди се со

Одмор

– Душо каде ќе одиме на одмор? – Каков одмор ма, шо ти е тебе? …