Дома / Вицови / Личности / Тоалетна

Тоалетна

Малиот Трпе вика од тоалет:
– Мамоооо, мамооооо!
– Кажи бе сине!
– Тоалетна!
– Ако сине, нека лета, кај ќе оди…

Обиди се со

Бројка

Трпе ја прашува Трпана: – Душо, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била? …