Состанок

Трпана ја прашува ЦветаЧ
– Како помина на состанокот? Раскажувај!
– Ужас, маж ли е тоа.
– Што сторил?
– Кога дојде сметката побара да ја платиме по пола!
– Го разбирам, те видел колку пиеш!

Обиди се со

Чоколадо

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома: – Еве ти срце една …