Шега

Судијата прашува:
– 3ошто му го помодревте лицето на маж ви?
– Како да не го удрам господине судија. Само што излегов на кафе со другарките, тој ми ѕвони да дојдам бргу дома. Дојдов дома, а тој почна да ме гушка, да си игра со мојата коса и да ми го бакнува вратот. Ме расоблече, легнавме во спалната, ги раширив нозете, а тој почна “Априлилилиии…”

Обиди се со

Комплимент

Трпе и вика на здебелената Трпана: – Сало на страна, супер изгледаш!