Риба

Цветко се пушта на некоја девојка:
– Аххх… баш си рибетина!
– Ммм да, и во хороскоп сум риба.
– Знам!
– Од кај знаеш?
– Паа имаш бркови као сом!

Обиди се со

Професори

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да …