Претплата

Цветко на шалтер:
– Добар ден. Сакам да се претплатам за една година.
– Господине ова е винарија, фитнесот е на горниот спрат…
– Знам, знам.

Обиди се со

Куфери

Трпе на аеродром: – Јас ќе летам за Рим, сакам овој големиов куфер да го …