Повик

Директорот ѕвони кај секретарката:
– Трпано, некој идиот да не се има јавено сабајлево?
– Не директоре, вие сте првиот.

Обиди се со

Мисија

Жената има две мисии во животот: – Првата е да смири маж додека е нервозен …