Дома / Вицови / Личности / Машко или Женско

Машко или Женско

Малиот Трпе ја прашува мајка си
– Мамо, кога ме правевте што сакаше да бидам машко или женско?
Мајката одговара:
-Сине, јас сакав само да гледам филм !

Обиди се со

Втор брак

Цветко збунет го прашува Трпе: – Трпе, стварно ли се разведе од Трпана, па после …