Дома / Вицови / Виц на денот / Разладување

Разладување

Како се разладуваат хакери?
– Десен клик, refresh.

Обиди се со

Полицајци

Влагаат двајца полицајци во библиотека. Библиотекарката: – Да не врне надвор?