Навистина

Wikipedia: Јас знам се!
Google: Јас имам се!
Internet: Без мене не можите!
Струја: Навистина?

Обиди се со

Полицајци

Влагаат двајца полицајци во библиотека. Библиотекарката: – Да не врне надвор?