Порнич

Трпе и Трпана гледаат порнич.
Трпана:
– Врати, врати назад, ај уште малку… е стопирај тука. Ваква завеса сакам!!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …