Дома / Vicoteka.mk (страна 453)

Vicoteka.mk

Земање оценки

Трпе го тепа синот, го криши од ќотек, од страна пука сеир комшијата ама од љубопитност му вика: – Добро бе Трпе зошто толку го тепаш? – Абе утре ги земаат оценките, а јас сум на пат.

Повеќе...