Победа

Грк фаќа златна рипка и таа му вели:
– Пушти ме и ќе ти исполнам 1 желба.
– Сакам да ја победиме ФИРОМ во кошарка!
– Извини, но посакуваш 2 желби.

Обиди се со

Еж

Бил на одмор Трпе со Трпана и малиот Цветко. Ловел риби и фатил златна рипка. ...