Дома / Вицови / Златна риба / Мајкл Џексон

Мајкл Џексон

Мајкл Џексон ловел риби,така ловејќи ја фатил златната рипка и рипката му рекла:
– Ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба и тој се согласил.Откако ја пуштил Мајкл без размислување извикал:
– Нека исчезнат сите возрасни на светов!Упс…

Обиди се со

Еж

Бил на одмор Трпе со Трпана и малиот Цветко. Ловел риби и фатил златна рипка. ...