Дома / Вицови / Сличности/Разлики (страна 5)

Сличности/Разлики

Гледање

Која е разликата помеѓу куче и жена?
– Нема разлика, и двајцата те гледаат како да те разбираат!

Кромид

Која е разликата помеѓу кромид и 25cm пенис?
– Нема, и двете создаваат вода во очите на жената.

Сијалица

Која е разликата меѓу плавуша и сијалица?
– Сијалицата е попаметна, ама плавушата полесно се пали.

Задник

Која е разликата помеѓу задник и сообрание?
– Задникот исфрла гомна, а сообранието прима.

Титаник

Која е разликата меѓу титаник и плавуша?
– На титаник точно се знае колку луѓе се качиле.

Грип

Која е сличноста меѓу плавуша и грип?
– И со двете можеш надвор, али најдобро е да лежиш во кревет.

Курчење

Што е разликата меѓу Моника Левински и Србин?
– Моника прво го пуши, а потоа се курчи, a србинот прво се курчи па после пуши!