Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе:
– Која е разликата помеѓу мажите и жените?
Малиот Трпе одговара:
– Па учителке, кој број на чевли носите вие?
– 38.
– А вашиот маж?
– 44.
– Ете, разликата е меѓу нозете.

Обиди се со

Правопис

Час по македонски јазик во 2020 година: – Не заборавајте деца, после емотиконот не се ...