Испит

Студент на испит и професорот му вика ај едно лесно прашање за шестка
– Колку лисја има оревот надвор?
Студентот му вика:
– Сто шеесет илјади и дваесет и три.
Провесерот му вика:
– Еее не зае*вај нема врска.
Студентот му одговара:
– Ако не ми верувате избројте.

Обиди се со

Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе: – Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе ...