Дома / Вицови / Образованиe / Екстрено тестирање

Екстрено тестирање

Трпе му вели на синот:
– Сине ако на екстреното тестирање добиеш 5 те частам скара, а ако 1 заборави дека сум ти татко.
Синот:
– Добро, тато.
Следниот ден Трпе го прашува синот:
– Колку извади на естреното тестирање?
Синот:
– Кој си ти бе?

Обиди се со

Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе: – Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе ...