Час

Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци:
– Според најновите статистики 47% од жените, сакаат секојдневен секс, дури 70% го обожаваат оралниот секс, околу 40% ги изневеруваат своите мажи, 80% имаат по најмалку 2-3 омилени пози…
На ова студент од последните клупи довикува:
– Што ќе ни се овие статистики?? Имиња, адреси, телефони ни требаат!

Обиди се со

Есеј

Испит на фолозофски факултет. Есеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи: религија, ...