Замор

Трпе и Трпана имале секс долго време. Трпе целиот задишан и испотен подзапрел малку, а Трпана му вели:
– Ах мил мој, многу се измори… Камо да имаше сега некој да те замени.

Обиди се со

Помисла

Трпана и врти на Цвета по телефон: – Цвето, да не е маж ми кај ...