Дома / Вицови / Виц на денот / Добра вест

Добра вест

Цветко му вика Трпе:
– Трпе имам добра и лоша вест за тебе…
– Добро, дај прво лошата.
– Трпана се швалерисува додека ти си на работа.
– А добрата?
– Добро се секса!

Обиди се со

Јавна куќа

Грк оди во јавна куќа во Амстердам и вели: – За мене едно пушење. Дамата ...