Дома / Вицови / Виц на денот / Лабараторија

Лабараторија

Што прави Чак Норис во лабораторија?
– Тепа Вируси.

Обиди се со

Заби

Медицинската сестра се наведнала над креветот на еден пациент и му става инјекција. Од позади ...