Дома / Сликотека (страна 5)

Сликотека

Постерите на НАСА

Изгледа дека НАСА имаат повеќе хумор и забава при нивната работа, отколку што им придаваме. Уште од првата мисија во интернационалната вселенска станица започнале со изработка на постери имитирајќи ги Холивудските филмови.

Повеќе...