Ехо

Планинареле Македонец, Американец и Кинез се качиле на некој врв и нашиов прв почнал да вика:
– Теее саакааам!!!
И низ планината одекнало
– Тее саакааам, тее саакааам…
Американецот извикнал:
– I loove yoouuu!!!
А ехото одговорило:
– I loove yoouuu, I loove yoouuu…
Кинезот извикал:
– 我愛你!!!
А ехото:
— Кааакоооооо?!

Обиди се со

Чоколадо

Маж на каса во продавница: – Дајте ми едно чоколадо и десет презервативи. Касиерката: -За …