Дома / Вицови / Вино

Вино

Домаќинот забележал дека неговите гости многу му запнале на виното, а покрај пиењето како и да не планирале да си одат.
Затоа, на следното полнење вино од визбата, наместо вино им донел оцет.
Едниот од гостите продолжил да пие како ништо да не се случило, а другиот го прашал:
– А бе, ти не ли осеќаш дека ни стави оцет?
– Колку оцет може да има во една куќа? Шише, две… после пак ќе ни стави вино.

Обиди се со

Банкомат

КАКО ЖЕНА ВАДИ ПАРИ ОД БАНКОМАТ: 1. Паркира. 2. Си ја проверува шминката. 3. Го …