Дома / Вицови / Разно / Реклама

Реклама

– Каде работиш?
– Глумам во реклами за апчиња за слабеење.
– Ама ти си премногу дебел за во реклама!
– Епа да де! Јас сум тој ПРЕД…

Обиди се со

Пилот

„Ербас 380“ на лет преку Атлантикот. Лета со 800 километри на час, на 30.000 стапки, …