Оглас

Разговараат две пријателки:
– Се јавив во фирма за услугата „Сопруг за еден ден”.
– И што се случи? Дојде ли некој?
– Дојде, ми го смени вентилаторот во бањата, го исчисти филтерот на машината, ги зацврсти корнизите, се најаде, ја опна комшивката, мене ме ошамари и си замина…

Обиди се со

Лето 2020

Популарни туристички дестинации за лето 2020: – Ла Тераса, Купатилски Острови, Санта Кујна, Соединета Аголна …