Нож

– Докторе, морате да ми помогнете имам нож во грбот!
– Дојдете утре зашто сега е 2 ипол саат, а јас работам до 2.
– Но, до утре ќе умрам морате сега да ми помогнете!!!
Овој се изнервира му го вади ножот од грбот и му го забодува во окото.
– Еве се можете да идете на офтамолог тој работи до 3!

Обиди се со

Убиство

Еден маж беше бвинет за убиство со предумисла. Прашан од судија: – Ова е крваво …