Дома / Вицови / Несоница

Несоница

Пациент му се жали на докторот:
– Докторе патам од несоница, не знам што да правам.
– Зошто не пробате со стариот трик за спиење – да броите овци?
– Не, доктор! Јас сум трговец, ќе ги избројам, па ги товарам на воз за продажба, па после цела вечер размислувам колку даноци треба да платам.

Обиди се со

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката …