Дома / Вицови / Разно / Модерна кражба

Модерна кражба

– Ало полиција!
– Да!?
– Пријавувам кражба!
– Што ти украле!?
– Статусот

Обиди се со

Поука

Две жени отишле на хиподром. Размислувале на кој коњ да се обложат и едната ја …