Маж

Мажот има 3 главни животни функции:
1. Да го чува Семејството
2. Да ја брани Татковината
3. Да дојаде, за да не се фрла…

Обиди се со

Тоалет

Отишол Македонец на работа во Јапонија и само што излегол од авионот, го стегнал стомак. …