Мачор

Атрактивна девојка во автобус држи мачор кој и се умилкува во пределот на градите.
Дечко кој седи до неа пробува некако да и направи муабет:
– Уф колку би сакал да сум на местото на вашиот мачор… Каде го носите?
– На кастрација!

Обиди се со

Реклама

– Каде работиш? – Глумам во реклами за апчиња за слабеење. – Ама ти си …