Дома / Вицови / Југо

Југо

Четворица другари гурав га Yugo, проваѓа некој тип и вика:
– Што бе, не пали, а?
– А бе пали, ама брзамо…

Обиди се со

Убиство

Еден маж беше бвинет за убиство со предумисла. Прашан од судија: – Ова е крваво …