Брак

Данашњи бракови:
Матичар: Кој ФБ профил ке га користите?
Муж: Ја ке си га задржу мој!
Жена: Ја ке си га задржу мој, а ке га користу и његов!

Обиди се со

Спремен

– Ѓубре едно, не можам да поверувам, дека си бил кај проститутка… – Епа ти …