Дома / Вицови / Расистички (страна 10)

Расистички

Нема се

Доаѓа циган кај докторот и му вели: – Докторе што да му правам на детето ништо не јаде!!! – Па зоште бе ништо не јаде? – Па нема се бе докторе, нема се!!!

Повеќе...

Пушење

Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика:– Ај мори ќе ми го испушиш ? – Не бе, не сакам!– Ајде мори! – Не бе, не! – Ај мори испуши ми го, здраво е за забите. – Е ај да ти го испушам, ама зошто е …

Повеќе...

Кокошка

Фаќа циган кокошка и решил да ја испече па отишол покрај некоја река и почнал да и ги кубе пердувите и тамам да почне да ја пече здогледал некој цајкан па ни два ни три кокошката во вода и доага цајканов и му вика: – Што праиш ти тука бе? …

Повеќе...

Кладење

Дошол Рамче дома целиот крвав .Го видела Ајше и почнала да вика:– Лелеее Рамче,абе каде ти е раката .Еј абе и окото кај ти е?Рамче мртов ладен вели: Остај Ајше шо ми требаше да се кладам со Рамбо за по едно око дека неможе да ми ја скине раката . …

Повеќе...

Осеќање

Им наместиле водовод и канализација на циганите. Репортерска екипа оди да им направи интервју, прашуваат еден циган:– И како се осеќате сега?– Па да ти кажам право сега помалку се осеќам, порано повеќе се осеќавме…

Повеќе...

Мис на Шутка

Откако завршил изборот за мис на Шутка новинарот направил интервју со победничката:Како се чувствувате после изборот?– ЕвентуалноОмилена боја?– Карирана.Омилено животно?– Пчела.Зошто?– Затоа што дава мармаладМислите мед?– Мислам!Сок?– Може!Каде било вашето последно сексуално искуство?– В газ.

Повеќе...

Лав

И вика синот циган на својата мајка:– Мамо,мамо ај да си купиме  лав?-Немој сине многу смрди. – Ако де ќе се навикне.

Повеќе...

Змија

Ром оди на доктор и му вика:– Докторе ме касна змија, долу кај реката.– Каде?– Абе долу, кај реката. И докторот гледа дека каде не е соодветен збор и му вика:– А за што те касна?И ромот одговара:– За џабе бе, ништо не и направив.

Повеќе...

Незгодно

Се тепале две цигански  банди, и после тепачката еден од циганите раскажува на својата жена:– Го зеде то секирата …  Море мање по мене ме љувна…Лелеееее едно незгодно шо ми падна…

Повеќе...