Добар виц

– Ало, полиција?
– Да, повелете!
– Ви се јавувам да ми кажете некој виц!
– Господине, ова е сериозна институција, ние работиме овде, немаме време за вицови!
– Хахаха, топ виц, поздрав!!!

Обиди се со

Испит

На испит по казнено право. Професорот: – Можете ли да ми кажете колега, што е …