Дома / Вицови / Образованиe / Случајност

Случајност

Наставничката ги прашува учениците:
– Ајде некој да ми каже некоја случајност.
Малиот Трпе станува и кажува:
– Мајка ми и татко ми се венчале на ист ден.

Обиди се со

Испит

Тоалет на факултет со три кабини. Од левата се слуша: – Трпе, положи ли физика? …