Дома / Вицови / Образованиe / Годишни времиња

Годишни времиња

Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе:
– Кога лисјата паѓаат?
– Во 20:30 на А1.

Обиди се со

Азбука

На испит: – Колега,колку букви има азбуката? – 6 букви! – Како бе 6? – …