Дома / Твитотека / Поздрав

Поздрав

Граѓаните традиционално си го честитаат денешниот ден со поздравот:
– Многу е жешко.
– Жешко, не се дише.

Обиди се со

Смуди

И дедо ми секое сабајле пиеше Смуди. Од грозје. Дестилирано. 53 степена. — Медо (@MedoDimoski)