Дома / Твитотека / Фактор

Фактор

– Со колку фактор сакате да биде кремата?
– Со 30.
– Доволно ќе Ви е?
– Ако згрешам, нека изгорам.

Обиди се со

Смуди

И дедо ми секое сабајле пиеше Смуди. Од грозје. Дестилирано. 53 степена. — Медо (@MedoDimoski)