Дома / Вицови / Разно / Сувенир

Сувенир

– Се врати ли ќерка ти од Дубаи?
– Да, да.
– И ти донесе ли некој сувенир?
– Да, да донесе. Ќе го крстиме во недела.

Обиди се со

Фрижидер

Трпана го прашува швалерот: – Драги, некогаш си поправал ли фрижидери? – Никогаш. – Веднаш ...