Совет

Најмудриот совет на дедо ми:
“Барај си жена со смисла за хумор. Пак ќе ти ебе мајката, ама бар ќе ти биде смешно”

Обиди се со

Рецепт

Машки рецепт за сарма. Потребни состојки: – 1 зелка; – 500 грама мелено месо; – ...