Реклама

Стои жена пред зградата и вика по мажот:
– Швалериште! Пола жени во градот ги легна!
Поминува крај неа друга жена и ја прашува:
– Ти него го караш или го рекламираш?

Обиди се со

Задоволство

Жената му вели на мажот: – Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот ...