Дома / Вицови / Разно / Развод

Развод

– Докторе откако се разведов од жена ми почнав многу да пијам. Кажете ми што да правам?
– Престани да славиш.

Обиди се со

Реклама

– Здраво комшија. Долго време ги набљудував твоите деца и сакам да ти понудам нешто. ...