Дома / Вицови / Разно / Работно место

Работно место

На интервју за работа:
– Зошто аплицирате за ова работно место?
– За кога ќе отидам на “Среќни коцки” со Лила и ме праша “Со што се бавите?” да не ми падне незгодно…

Обиди се со

Совет

Мајката ја советува ќерката: – Ќерко, мажот треба да се избира умно! Гледај го татко ...