Дома / Вицови / Разно / Работа

Работа

Трпе разговара со Цветко:
– Слушнав си нашол нова работа?
– Да, брат, чувар во еден магацин.
– И како оди?
– Епа еден ден спиеш на работа, три одмараш дома…

Обиди се со

Писмо до Дедо Мраз

Писмото до Дедо Мраз од еден Македонец . „Почитуван Дедо Мраз, за оваа нова година ...