Дома / Вицови / Разно / Преглед

Преглед

Трпе оди кај уролог:
– Докторе, мора ли за преглед на тестиси да ми ги врзувате рацете!?
– Не! Ама многу ме нервира кога некој ќе ме погали по коса!

Обиди се со

Венчаница

На вeнчавка, свекрвата и дофрла на невестата: – Ќерко, венчаницата не ти е баш убава… ...