Празници

Наредните денови после празниците:
– Да го фрлам ли или ќе го јадеш?
– А, расипано ли е?
– Ако планираш да го јадеш, не е расипано!

Обиди се со

Фејсбук

Бабо, сакаш ли да ти направам Фејсбук? – Направи внучко, само без сол. Висок ми ...